Sponsorkliks

Wist je dat The Rising Hope mee doet aan Sponsorkliks? Als je online bestellingen doet via deze link: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12853&cn=nl&ln=nl en vervolgens je bestelling plaatst in de door jou gekozen webshop, dan krijgen wij een klein percentage van het aanschafbedrag. Kost jou niets extra's, maar zorgt voor ons voor inkomsten. Ik zeg doen! 

 

RaboClubSupport

Oktober 2023

We hebben tijdens onze wekelijkse repetitie een feestje gebouwd, zo blij zijn we met de fantastische donatie van dik 600 euro van de RaboClubSupport! We zijn ontzettend blij met deze donatie omdat we door de nasleep van Corona veel minder inkomsten hebben uit optredens dan in het verleden. @Rabobank bedankt! 

@RaboClubSupport #raboclubsupport.FRL #decooperatieverabobank 


 
WELL DONE!!! 💜
 
Wat beleefden we een fantastisch concert zaterdag 14 oktober jl., met een volle zaal. Meer dan 400 bezoekers! Wat 🎶 zingt, speelt en danst dat heerlijk! Samen met Modèstodûns hebben we een feestje van ons 40+ jubileum gemaakt. Zoveel lieve familie, vrienden, bekenden, onbekenden, pake's, beppe's, broers, zussen, de buurvrouw en een oom, een verre vriendin en Rising Hope fans in de zaal. 
Zonder jullie was dit feest niet compleet. DANK JULLIE WEL!! 💜💜

 14 oktober 2023

Foto: Hiltje Deelstra Fotografie
#modestoduns #therisinghopeburgum #hiltjedeelstrafotografie

Gospelgroep mannen meezingen sopranen tenoren bassen