Hé wat leuk, je hebt ons gevonden! We vertellen je graag wat meer over onze gospelgroep. Zo vind je hier onze agenda zodat je een concert of optreden van ons kunt gaan bezoeken, misschien wel bij jou om de hoek. Ook vertellen we je graag wat over onze themadiensten en muziek die je van ons verwachten kunt.

 

Veel ervaring
We zijn al heel veel jaren geleden begonnen. We zijn namelijk opgericht in 1981! We hebben al een aantal jubilea achter de rug maar zijn in al die jaren eigenlijk weinig veranderd. Natuurlijk gaan we met onze tijd mee, maar we zingen nog altijd vier- tot soms wel acht-stemmig, meestal Engelstalige liedjes. We hebben een prachtig combo dat ons begeleid en oefenen sinds 1981 iedere woensdagavond in de Stryp in Burgum. Ons doel? Dat is zingen voor een ieder die het horen wil over vraagstukken die ons bezighoudt. Dat kunnen liefdesliedjes zijn die ons dichter bij het geloof brengen, maar ook liederen waarin we zingen over zorgen die je als mens op je pad tegenkomt, of juist over hoop en blijdschap. 

Wat we doen
Wij verzorgen allerlei vormen van muzikale begeleiding tijdens kerkdiensten of ter vervanging van een kerkdienst (denk aan een themadienst of musical).

Waarvan ken je ons?
Misschien hoor je wel tot één van onze vaste 'supporters' en ben je al regelmatig bij een dienst van ons geweest. Maar het kan ook zijn dat je er nét die ene keer bij was dat we één van onze themadiensten uitvoerden. We hebben er al een aantal gedaan:

  • Doe eens ff normaal!
  • Beleef je geloof
  • Samen, niet alleen
  • Maak je geen zorgen

Meer weten?!
Vind je geen antwoord op je vraag via onze site? Geen nood, mail ons gerust, dan nemen we contact met je op!